Wie ben ik

2016-10-21 12.31.21 4.jpg

Ik ben de 19-jarige Veerle van de Laar. Ik ben geboren en getogen in Alkmaar; een charmant stadje net boven Amsterdam. Na mijn havo ben ik begonnen met de studie media, informatie en communicatie aan het HVA. Ik zit nu in mijn derde jaar. Ik heb mij in het tweede jaar gespecialiseerd in tekstschrijven en heb dit toegepast tijdens mijn stage bij online magazine Franska.nl. Momenteel specialiseer ik mij in media ondernemerschap .

Naast gevoel voor tekst en taal, heb ik ook oog voor mooi beeld. Fotografie (bekijk hier mijn portfolio) is daarom ook iets waar ik mij graag mee bezighoud. Ik heb ervaring met het werken met een spiegelreflexcamera. In mijn eerste jaar van mijn studie heb ik veel gewerkt met InDesign en Adobe programma’s. Het vormgeven vind ik erg leuk.

Daarnaast doe ik al ruim tien jaar aan theater. Ik houd er van om dingen te creëren waar andere mensen dan weer plezier van hebben. Naast theater maken, kijk ik ook erg graag naar. Ik ben een cultuurliefhebber en ik kan genieten van mooie creaties. Ik ben daarom ook vaak te vinden in musea.

Ten slotte, ben ik dit jaar mij gaan verdiepen in bewegend beeld en film. Ik begin het editen in Adobe Première pro steeds meer onder de knie te krijgen en ik begin oog te krijgen voor het mooi filmen van situaties. Bekijk hier mijn 30 seconds  about me video die ik zelf in elkaar heb gezet.

Ik ben een sociaal persoon die het fijn vind om een clubje mensen om zich heen te hebben, maar op zijn tijd vind ik ook erg lekker om zelfstandig te werken en mijn eigen ding te kunnen doen. Verder ben ik ambitieus en doorzetter. Ik ga door tot dat iets in mijn ogen perfect is.

Dit jaar, mijn derde jaar ga ik mij verder specialiseren in het creëren van concepten met een team. Dit door middel van mij specialisatie media ondernemerschap en mijn minor theater. Ik ben voor mijn vierde jaar op zoek naar een stage waar ik mijn creatief kwijt kan. Een creatief bureau, of een creatieve afdeling, die zich richt op het bedenken van concepten en het uitvoeren daarvan.

Tot dusver heb ik mij vooral ontwikkeld door zelf te gaan schrijven en fotograferen voor mijn blog en door mijn stage.  Klik hier voor mijn tekst portfolio en klik hier voor mijn beeld portfolio. Heeft u nog vragen of opmerkingen klik dan hier voor een het contactschema.

Veerle van de Laar

2016-10-21 12.32.05 7.jpg

Advertisements