Wie ben ik

2016-10-21 12.31.21 4.jpg

Ik ben de 18 jarige Veerle van de Laar. Ik ben geboren en getogen in Alkmaar, een charmant stadje net boven Amsterdam. Na mijn havo ben ik begonnen met de studie media, informatie en communicatie aan het HVA. Ik zit in mijn tweede jaar en na mijn stage, bij online magazine franska.nl, ga ik mij specialiseren in tekstschrijven.

Naast gevoel voor tekst en taal heb ik ook oog voor mooi beeld. Fotografie (bekijk hier mijn portfolio) is daarom ook iets waar ik mij graag mee bezighoud. Ik heb ervaring met het werken met een spiegelreflexcamera. In mijn eerste jaar van mijn studie heb ik veel gewerkt met InDesign en Adobe programma’s. Het vormgeven vind ik erg leuk.

Daarnaast doe ik al ruim tien jaar aan theater. Ik houd er van om dingen te creëren waar andere mensen dan weer plezier van hebben. Naast theater maken, kijk ik ook erg graag naar. Ik ben een cultuurliefhebber en ik kan genieten van mooie creaties. Ik ben daarom ook vaak te vinden in musea.

Ten slotte, ben ik dit jaar mij gaan verdiepen in bewegend beeld en film. Ik begin het editen in Adobe Première pro steeds meer onder de knie te krijgen en ik begin oog te krijgen voor het mooi filmen van situaties. Bekijk hier mijn 30 seconds  about me video die ik zelf in elkaar heb gezet.

Ik ben een sociaal persoon die het fijn vind om een clubje mensen om zich heen te hebben, maar op zijn tijd vind ik ook erg lekker om zelfstandig te werken en mijn eigen ding te kunnen doen. Verder ben ik ambitieus en doorzetter. Ik ga door tot dat iets in mijn ogen perfect is. Ik ben dan ook erg serieus als het gaat om mijn toekomst en als het gaat dingen waar ik gepassioneerd over ben.

Als mediastudent en toekomstig media professional omschrijf ik mijzelf als creatief met een serieuze ondertoon. Ik wil door middel van creativiteit, tekst en beeld, belangrijke kwesties aan kaarten. Ik wil de wereld op een unieke manier en eigen manier een beetje beter maken.

Vanaf dit jaar, door mijn aankomende stage, ga ik het werkveld ontdekken en ervaring op doen. Ik heb erg veel zin om mijzelf te gaan ontwikkelen in een professionele omgeving. Tot dusver heb ik mij vooral ontwikkeld door zelf te gaan schrijven en fotograferen voor mijn blog. Klik hier voor mijn tekst portfolio en klik hier voor mijn beeld portfolio. Heeft u nog vragen of opmerkingen klik dan hier voor een het contactschema.

Veerle van de Laar

2016-10-21 12.32.05 7.jpg