Interieur | What’s in my room #1

 

IMG_7231

What’s in my room’ is een terugkerende rubriek waar ik steeds stukjes van mijn kamer uitlicht. Ik heb een aantal plekjes in mijn kamer die ik met veel zorg en liefde heb ingericht/samengesteld. Ik kan vrolijk worden van mooi ingerichte plekken, wanneer je ziet dat ergens goed over nagedacht is.

IMG_7245IMG_7241IMG_7263.png

Dit VITTSJÖ tafeltje van Ikea is eigenlijk bedoelt als laptoptafeltje, maar is dus ook prima te gebruiken voor andere doeleinden. Het glas en de minimale stalen omhulling geven een strakke en rustige sfeer aan de kamer. Het VITTSÖ tafeltje is te verkrijgen 34,95.

IMG_7248Deze spiegel van de Xenos is mijn nieuwste aanwinst. De ronde spiegel kan je via de (nep)leren band aan de muur bevestigen. De spiegel kan je hier bestellen voor 24,99.

IMG_7249 De twee (fake) mason jars waar ik oa. mijn dagelijkse kwasten in opberg heb ik van de Hema. Hema noemt de jars zelf ‘cocktailpotten'(?). Je kan ze hier bestellen.

IMG_7251.jpg Dit bakje komt ook van de Xenos en schijnt voor hapjes te zijn? haha, ik gebruik het voor mijn dagelijkse make-up producten. De verschillende vakjes houdt de boel overzichtelijk en het voorkomt dat ik alles een rommeltje achter laat. Inhoud van het bakje is nogal divers: van mac lipticks tot Hema chubby sticks. Naast mijn Clinique foundation liggen er ook wat producten in van LA Girl, een budgetmerk waar ik erg over te spreken ben. LA Girl is verkrijgbaar bij Boozyshop.nl 

Veer

Advertisements

10 thoughts on “Interieur | What’s in my room #1

  1. Tof spiegeltje! Zag zo’n een ook laatst bij H&M Home, maar deze is ook leuk zeg. Vind je tafel van Ikea ook gaaf met zin glazen blad!

    Like

  2. Wat een leuke post! Ik vind het stiekem altijd leuk om te zien hoe anderen hun huis of kamer hebben ingericht. Je make-up tafel is echt tof en dat behang (is het behang?) ziet er heel leuk uit!

    Liked by 1 person

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s